Aktuellt

Det är mycket snack om att vara flexibel nuförtiden. Hos oss behöver man vara smidig. Dessutom! 

Här är Tomas med kollegor i full färd att installera klimatvård i Advates fastighet hos företaget Stapp i Vilsta.

Hade det varit "Die Hard- filmen" hade de förstås fortsatt krypa runt i ventilationsrören,

men detta projekt är lite mer jordnära än så. Och ja- de har hittat ut och mår efter omständigheterna bra! 

Mumsfilibaba! Har du inte provat så är det dags- vi tycker det är jättegott och fräscht på alla sätt och vis. På bilden ser du hur det ser ut det du inte ser nu när allt är färdigt och gömt under innertak, etc. Och trots att vi gjort vårt jobb så bra det bara går med ventilationen, så luktar det fortfarande riktigt gott. Och tur är väl det !

En lite äldre bild, men den förtjänar att ses igen! Ett enormt aggregat, som numer sitter uppe i ett eget ventilationshus på Tingsrättens tak. Här hade vi total- entreprenaden från ritning till rättegång, så att säga :) Det är så stort... att Tingsrättens all dokumentation gott skulle kunna få plats inuti aggregatet. Varför man nu skulle vilja göra så...men det kan vara bra att veta?! 

I den bästa av världar skulle förstås allting byggas bredvid vårt kontor... Nu fungerar ju inte det i längden, så vi måste ta oss till de ställen där vårt förvärv ska utföras. Bra då att gubbarna får köra sköna, säkra och miljömässiga bilar. Och ni ser ju vem som levererar- vi är helnöjda kunder!

För den oinvigde ser det nästan onödigt stort och rent ut. Rent har det däremot inte alltid varit, men när vår insats börjar brukar det vara rätt renstädat. stort behövs, för att man inte ska känna att det drar. Jämför med att blåsa ut ett ljus med liten mun kontra en helt öppen. Kom du ihåg att önska dig något? Nå, blås med liten mun nästa gång så går det bättre :) 

Här står Jimmy och beundrar kranförarens skicklighet. Det är nästan så man ser hur han sträcker sig efter lyktstolpen för att hålla upp sina darriga ben efter den makalösa flytten. Eller spänner han musklerna som i gym-gest- ni vet den där : "- Gymmet ligger ditåt!". Om detta vet vi lite. Vad vi däremot vet är att det är ett stort aggregat, vilket kommer behövas här där det lär dras många tunga suckar i en snar framtid! 

På bilden ser du Rally-Kalle alias Fredrik Skantz, som här rattar en saxlift med krav på hög precision bland alla nya bilar inne hos M-Bilar i Eskilstuna. Normalt sett är Fredrik snabb som blixten, men här sätts tålamodet rejält på prov.

Det nya systemaggregatet för luft är 17 kubikmeter stort, så det finns ingen risk för andnöd när man köper deras finfina bilar.

Ta istället ett djupt andetag... och slå till- du kommer inte ångra dig! 

BRF Förstlingen Munktellstaden är ett prestigeprojekt på många sätt. Vi är förstås tacksamma och känner ödmjukhet inför det förtroende som tilldelats oss i denna stora satsning. Byggnaderna som sådana är med och tävlar om designpriser. Om du är nära fasaden på plats så kan man förledas att tro att det är olika färger på tegelstenarna... Det är det inte- fogen sitter istället på olika djup, vilket får fram detta underliga färgspel.

Vi kan dessvärre inte skryta med nånting av våra prylar- de ligger väl dolda och ska så göra. Däremot skulle det vara möjligt att få en känsla av vårt arbete, men då måste du befinna dig inne i en lägenhet. Då kan du komma ihåg när det är dags att ta ett djupt andetag- we´re the once who made it possible! :)